+

FAQ

Έχουμε απαντήσει για εσάς τις πιο συχνές απορίες σχετικά με το Doggo. Αν δε βρήκατε απάντηση στο ερώτημα σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το Doggo ξεκίνησε ως η 1η ελληνική εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης για σκύλους, ένα εργαλείο εύρεσης τετράποδων φίλων, ένας διαδραστικός χάρτης στον οποίο μπορείτε να ανακαλύπτετε νέα μέρη σχετικά με σκύλους, ένας οδηγός εντοπισμού των κοντινών pet shop, κτηνιατρείων, dog friendly μαγαζιών κ.α ένας κόσμος για σκύλους γεμάτος γαβγίσματα, πληροφορίες και πολλά νέα! Πλέον, ως εφαρμογή για κινητά αλλά και διαδικτυακή πλατφόρμα www.doggo.gr αποτελεί μέσο κοινωνικής δικτύωσης για ιδιοκτήτες σκύλων, σημείο πληροφόρησης αλλά και επαγγελματικός οδηγός για επιχειρήσεις του κλάδου των ζώων συντροφιάς

Μπαίνετε στο www.doggo.gr ή κατεβάζετε τη σχετική εφαρμογή ΔΩΡΕΑΝ στο κινητό και απευθείας μπορείτε να δημιουργήσετε το προφίλ του σκύλου σας προσθέτοντας όσα χαρακτηριστικά εσείς επιθυμείτε. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε νέους φίλους, να ανεβάσετε φωτογραφίες-κοινοποιήσεις και πολλά ακόμη.

Όχι, τα σκυλάκια σας είναι οι πρωταγωνιστές αυτή τη φορά! Παρ’ όλα αυτά μέσα στο προφίλ του σκύλου σας, υπάρχει και το προφίλ του ιδιοκτήτη, ώστε οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες σκύλων να μπορούν να δουν κάποια πράγματα για εσάς.

Στο νέο Doggo μπορείτε να έχετε μέσα στο κεντρικό σας προφίλ όσα σκυλάκια θέλετε!

Mπορείτε να συνδεθείτε μέσω του προσωπικού σας e-mail, μέσω Facebook ή λογαριασμό Google.

Αφού εγγραφείτε στο Doggo με το προφίλ του σκύλου σας, πληκτρολογείτε στην Αναζήτηση φίλων το όνομα του σκύλου που ψάχνετε ή αν δεν το γνωρίζετε προχωράτε σε αναζήτηση με συγκεκριμένα φίλτρα, ώστε να βρείτε τετράποδους φίλους βάσει των προτιμήσεων σας (πχ. γένος, ηλικία, ράτσα, διάθεση, τοποθεσία)..

Ναι μπορείτε, μέσα από την κάθε συνομιλία.

Οι Πληροφορίες αποτελούν μια συλλογή από εμπειρική γνώση και καλή έρευνα. Σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την καθιερωμένη επίσκεψη στον κτηνίατρο.

Σε περίπτωση που ένας άλλος χρήστης έχει ερμηνεύσει τελείως λάθος την όλη φιλοσοφία του Doggo, μπορείτε να τον διαγράψετε από φίλο, αν αυτό δεν είναι αρκετό μπορείτε να προχωρήσετε σε αίτημα αναφοράς ή και αίτημα αποκλεισμού.

Με το αίτημα αποκλεισμού, αποτρέπετε τον εν λόγω χρήστη για τον οποίο πραγματοποιήσατε το αίτημα από το να σας βρίσκει στο Χάρτη ή στην Αναζήτηση. Με το αίτημα αναφοράς μας ειδοποιείτε για συμπεριφορά ενός χρήστη την οποία θεωρείτε ανάρμοστη.

O χάρτης του Doggo είναι ο πιο ενημερωμένος χάρτης για σκύλους, αφού εκεί μπορείτε να βρείτε νέους τετράποδους φίλους, κτηνιατρεία, pet shop, εκπαιδευτές σκύλων, κομμωτήρια σκύλων, ταξί σκύλων, φιλοζωικά σωματεία, πάρκα, φιλόζωα μαγαζιά και πολλά ακόμη σημεία. Δείτε τα σημεία ενδιαφέροντος.

Μελλοντικά θα μπορείτε να καταχωρείτε επικίνδυνα σημεία στο Χάρτη, με τη μορφή πινεζών.

Κύριο ρόλο σε αυτό παίζει η σύνδεση στο internet με την οποία μπαίνετε στο Doggo, κάτι το οποίο δε μπορούμε με κανένα τρόπο να παρακάμψουμε. Πέρα από αυτό η ιστοσελίδα και η εφαρμογή, ανανεώνονται συνεχώς αποκτώντας νέα και πιο λειτουργικά χαρακτηριστικά με επίκεντρο το χρήστη. Πραγματοποιήστε συχνές ενημερώσεις (αν δε γίνονται αυτόματα στο κινητό σας), ώστε να λαμβάνετε τις νέες βελτιωμένες εκδόσεις Doggo!

Στο Προφίλ του σκύλου σας θα βρείτε την Κατάσταση "Έχω Χαθεί". Ενεργοποιήστε την και όλοι οι χρήστες του Doggo στην άμεσα κοντινή περιοχή θα ενημερωθούν με σκοπό να έχουν το νου τους (σαν ένα Doggo Amber Alert!). Μην ξεχάσετε να το απενεργοποιήσετε όταν με το καλό βρεθεί.

Πηγαίνετε στο προφίλ του ιδιοκτήτη και πατήστε "απενεργοποιήση του λογαριασμού μου οριστικά".

Δεν αποκαλούν τυχαία το Doggo, το απόλυτο εργαλείο για έναν ιδιοκτήτη σκύλου. Με την έλευση της καλοκαιρινής περιόδου θα μπορείτε να δείτε στο Χάρτη, τα pet friendly beach bar, ξενοδοχεία, camping αλλά και τις ιδανικές παραλίες για βουτιές με τον τετράποδο φιλαράκο σας. Η πληροφορία αυτή βρίσκεται συγκεντρωμένη μόνο στο Doggo

Έχετε επιχείρηση σχετική με κατοικίδια; Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας δωρεάν στο www.doggo.gr, επιλέξτε τον τύπο προβολής που επιθυμείτε και δημιουργήστε την επαγγελματική σελίδα σας εύκολα και γρήγορα. Ελάτε σε επαφή με την πανελλαδική κοινότητα του Doggo, με τα πιο οικονομικά πακέτα της αγοράς. Κοινοποιήστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και αυξήστε τις πωλήσεις σας, μέσα από την προβολή σε εξαιρετικά στοχευμένο κοινό – αυτό των ιδιοκτητών σκύλων! Μάθετε περισσότερα για το Doggo Business.

Μπορείς να συνδεθείς στο νέο www.doggo.gr βάζοντας το email και το συνθηματικό (κωδικό) σου, που χρησιμοποιούσες στο Doggotheapp. Όσοι είχαν κατεβάσει το Doggotheapp παραμένουν μέλη της κοινότητας, έτσι δε χρειάζεται να εγγραφούν, εκ νέου. Εννοείται, πως τα στοιχεία και οι φίλοι σας μεταφέρονται αυτόματα στο νέο Doggo.gr!